П-ов Халкидики

Вашата оценка 5 от 1 глас

Loxandra Studios

Халкидики

БЕЗ ХРАНА

Loutra Beach

Халкидики

ЗАКУСКА

от 26 €

Lagomandra Beach

Халкидики

ПРЕПОРЪЧВАМЕ

от 43 €

Chrousso Village Hotel

Халкидики

ALL INCLUSIVE

от 55 €

Alkyonis

Халкидики

ЗАКУСКА

Calypso Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА

от 19 €

Daphne Holiday Club

Халкидики

ЗАКУСКА

от 23 €

Flegra Beach

Халкидики

БЕЗ ХРАНА

от 42 €

Secret Paradise Hotel & Spa

Халкидики

ЗАКУСКА

Anna Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

Naias Beach

Халкидики

ЗАКУСКА

от 24 €

Macedonian Sun

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 26 €

Sousouras Hotel and Bungalows

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 32 €

Dolphin Beach Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 31 €

Possidi Paradise Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 43 €

Flegra Palace

Халкидики

ЗАКУСКА

от 29 €

Ammon Zeus

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 55 €

Atrium

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 41 €

Anna Maria Paradise

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

Athos Palace Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 35 €

Portes Beach

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 40 €

Alexander The Great Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

Pallini Beach Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 36 €

Simantro Beach Hotel

Халкидики

ALL INCLUSIVE

от 37 €

Mendi Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 45 €

Anastasia Resort & Spa

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 54 €

Theophano Imperial Palace

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 44 €

Possidi Holidays Resort

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 46 €

Elinotel Apolamare

Халкидики

ALL INCLUSIVE

от 64 €

Miraggio Thermal Spa Resort

Халкидики

ЗАКУСКА

Potidea Palace

Халкидики

ULTRA ALL INCLUSIVE

от 86 €

Philoxenia Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 30 €

Simeon Hotel

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 32 €

Acrotel Lily Ann Village

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 31 €

Acrotel Elea Village

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 30 €

Toroni Blue Sea

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 25 €

Bianco Olympico

Халкидики

ЗАКУСКА

от 57 €

Sonia Village

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

Lagomandra Hotel & Spa

Халкидики

ПРЕПОРЪЧВАМE

от 40 €

Diaporos

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 77 €

4-You Hotel Apartments

Халкидики

БЕЗ ХРАНА

от 25 €

Across Coral Blue Beach

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 37 €

Antigoni Beach

Халкидики

ЗАКУСКА

Anthemus Sea Beach Hotel&SPA

Халкидики

ПРЕПОРЪЧВАМЕ

от 61 €

Ekies All Senses

Халкидики

ПРЕПОРЪЧВАМЕ

от 54 €

Village Mare Residence

Халкидики

БЕЗ ХРАНА

от 64 €

Trikorfo Beach

Халкидики

БЕЗ ХРАНА

от 71 €

Blue Lagoon Princess

Халкидики

ALL INCLUSIVE

от 86 €

Sunrise

Халкидики

ЗАКУСКА

от 32 €

Aristoteles Holiday Resort & SP...

Халкидики

закуска и вечеря

Akti Ouranoupoli

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 38 €

Alexandros Palace Hotel & Suite...

Халкидики

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

от 41 €

Eagles Palace

Халкидики

ЗАКУСКА

от 110 €