Защо да резервирам сега като лятото е толкова далече

Вашата оценка
Защо да резервирам сега като лятото е толкова далече?

Концепцията за Ранните записвания е съвсем елементарна:
  • Kолкото по-рано се направи резервация, толкова отстъпката от общата цена е по-голяма. Става въпрос за намаления до 40-50% от редовните цени, които предлагат хотелите.
  • По този начин си гарантираме сигурна резервация за желания период и желания тип помещение, както и възможно най-ниска цена.
  • В началото на кампаниите намаленията са най-големи и всички, които искат да се възползват от тях е препоръчително да направят своята резервация възможно най-бързо.
  • При резервация в последния момент има голяма вероятност да няма места в хотела и в периода, които желаете.
  • При запазване на Вашата почивка месеци по-рано, Вие планирате почивните си дни за годината предварително, което дава спокойствие както за Вас, така и за Вашия работодател.
Отстъпките за ранни записвания започват още от края на летния сезон предходната година, т.е. можете да резервирате почивка през месец Октомври или Ноември и да се настаните през Септември. Записванията стават като Вие не заплащате цялата сума, а обикновено депозит в размер на около 30% до 50%. С това първоначално плащане Вие си гарантирате по-ниската цена. Всеки хотел има различни условия за ранни резервации и различни срокове, докогато са валидни отстъпките. Повечето хотели приключват с намаленията за ранни записвания около месец Април след което резервация можете да направите на редовните цени, които със сигурност ще бъдат по-високи.

Какво се случва, ако резервирам месеци по-рано и се окаже, че не мога да пътувам?

На първо място е необходимо да се свържете с Вашия туроператор и да информирате за промяната. Ако условията и заетостта на съответния хотел позволяват, можете да смените периода или имената на пътуващите.
За Вашите спокойствие и сигурност ние препоръчваме сключване на застраховка Отмяна на пътуване. Нейната стойност се определя от общата сума на Вашата почивка. Повече информация можете да намерите ТУК